Odvetnica Maja Pihlar ima izkušnje na različnih delovnih področjih od lokalne samouprave, socialnega varstva do večletne prakse pridobljene z delom na sodišču, kar zagotavlja visoko profesionalnost in strokovnost pri uveljavljanju in varovanju zakonitih pravic in pravnih koristi strank. Še posebej ima neprecenljive in bogate izkušnje iz sodne prakse na področju civilnega prava, v zadnjem času pa svoje znanje in izkušnje zelo uspešno bogati predvsem na področju delovnega prava.

 

Vizija odvetnice:
S svojim znanjem, bogatimi sodnimi izkušnjami ter z visoko strokovnim, profesionalnim in človeškim pristopom, postati prva izbira v širšem okolju vsem, ki iščejo kakovostne in učinkovite pravne rešitve, še posebej na področju civilnega in delovnega prava.


Vrednote:

Poleg strokovnosti je temeljna vrednota odvetnice v odnosu in osebnem pristopu do strankinih pravnih problemov ter prilagodljivost in zavzetost pri iskanju najboljših in učinkovitih pravnih rešitev za svoje stranke.

 

Cilj odvetnice:
Zagotoviti dolgoročne odnose s strankami, ki temeljijo na spoštovanju, zaupanju in potrpežljivosti.

 

Dosedanja karierna in delovna pot:

  • znanje in izkušnje s področja delovnih pristojnosti občine in lokalne samouprave pridobivala kot zaposlena na občini Ljutomer,
  • znanje in izkušnje s področja socialnih dejavnosti, pridobivala kot zaposlena na Centru za socialno delo Ljutomer,
  • znanje s področja pravosodja in sodne prakse pridobivala več kot 10 let na Okrožnem sodišču v Murski Soboti,
  • znanje s področja odvetništva pridobila tudi v odvetniški pisarni v Ormožu.

 

Znanje tujih jezikov:

  • Nemščina – tekoče
  • Angleščina – tekoče
  • Hrvaščina – tekoče

 

Skladno z zakonom o odvetništvu je Maja Pihlar vpisana v imenik Odvetniške zbornice Slovenije.